Portfolio - Websites

Toe aan nieuwe website? Of net met je bedrijf begonnen? Ik denk graag met je mee. Een WordPress website is geen probleem.
Hierbij hou ik ook rekening met mobiele versies en bijvoorbeeld SEO (vindbaarheid). Liever een site op maat? Ook dat kan! Vraag snel naar de mogelijkheden en de kosten.  ]Ik werk regelmatig samen met een it bedrijf dus er is heel veel mogelijk.
Ik kan dus alles van A tot Z voor je regelen. Ook onderhoud van de site of af en toe aanpassingen is geen probleem.
Ook ben ik inzetbaar voor bedrijven die een vormgever zoeken voor websites of online inlog omgevingen.

WensouderCafé

WensouderCafé organiseert besloten avonden (Wensoudercafés) waar wensmoeders, wensvaders en donoren elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten. Op deze website moeten mensen zich makkelijk kunnen inschrijven. Ook de vindbaarheid was in dit project belangrijk. Naast de website heb ik ook de huisstijl voor de andere uitingen mogen doen. Dit is gebruikt in bijvoorbeeld advertenties, flyers en een persbericht.
www.wensoudercafe.nl

SUNSATION

Sunsation is eZonnestudio, Beauytysalon & Healthcenter in Roden! Op de site is informatie te vinden over alle diensten en producten de ze aanbieden en hebben we een reservereringsysteem ingebouwd zodat mensen makkelijk online een zonnebank kunnen boeken. Voor Sunsation is ook het logo ontworpen, de huisstijl en worden er met regelmaat flyers en posters gedrukt.
www.studiosunsation.nl

Voetenboutique

Voetenboutique, pedicure praktijk in Harkstede. De website is een van de belangrijkste middelen om een afspraak in te plannen, dus deze is clean en duidelijk geworden net zoals de andere uitingen. Naast logo huisstijl, flyers, borden etc heb ik ook de website mogen maken.
voetenboutique.nl

Altraitalia

Altraitalia is een taalschool in Haarlem. Ze had een bestaande website, maar deze moest vernieuwd worden. We hebben een nieuwe site en huisstijl gecreëerd. Op de site kunnen  mensen zich inschrijven voor een cursus of lessen en kunnen ze informatie vinden. Ook voor studenten/cursisten is er informatie te vinden, bijvoorbeeld een minibibliotheek en Italiaanse nieuwsberichten. Naast de site doe ik regelmatig de opmaak van andere uitingen zoals advertenties, flyers en posters.
www.altraitalia.nl

Mobiled Media

MOBiLED zijn een 100% elektrisch aangedreven promotie wagentje voorzien van een 55 inch full HD scherm!
Deze rijden op verschillende plekken door Nederland met achterop een scherm waar vooral regionale reclame uitingen worden getoond.
Voor MOBiLED heb ik een logo ontworpen en de website gemaakt. Het is vooral een informatieve website voor potentiële nieuwe klanten
www.mobiled.media

Julian PEREIRA

Julian Pereira is stylist, personal shopper, make-up adviseur, ze doet kleuranalyses en geeft naailessen.
Al deze diensten moesten goed naar voren komen in de site. Naast de site heb ik ook haar visitekaartje, en reclamebord gedaan.
www.julianpereira.nl

Voor en door 020

Voor en door 020. Een site met nieuws en weetjes over Amsterdam. De banners die op de site staan hem ik ook geproduceerd.
www.voorendoor020.nl